За нас

Представяне

След дългогодишен опит в търговията и изграждането на отоплителни и климатични инсталации сформирахме екип от специалисти в бранша, които са в крак с инженерните новости и могат да предложат цялостно решение за отоплението и/или охлаждането на всяко помещение, било то фамилна къща, жилищен блок, административна сграда, хотел или дори производствено хале.

Опита ни е научил, че няма невъзможни неща.

Опита ни е научил, че евтиното винаги излиза скъпо

Опита ни е научил да отделяме специално внимание на всеки клиент независимо дали е "голям" или "малък".

Опита ни е научил, че качествено изградена инсталация води до комфортен климат, което води до доволен клиент.

Монтаж на климатична техника: " Няма безплатен обяд" както и няма безплатен монтаж на климатик. Много колеги в бранша предлагат тази услуга, като цената на монтажа на климатика я калкулират в крайната цена на изделието. Практиката показва, че допълнителните дейности, които предлагат колегите се таксуват на невероятно висока цена. И отново се връщаме на максимата, че "Евтиното излиза скъпо"

Е, ние сме различни. Практиката при нас е за всеки клиент да се направи оглед (на този етап безплатен) и за всеки клиент се изготвя индивидуална оферта, в която е включено всичко - изделието, консумативите за монтаж, транспорт, труд. По този начин клиента получава една адекватна оферта, и цената е крайна - няма допълнителни материали, няма допълнително доплащане.

Благодарение на опита ни в бранша сме придобили свойството да бъдем гъвкави на така затрупания пазар на климатична и отоплителна техника. Качеството на предлаганите услуги и материали е от най високо ниво, благодарение на сформираният екип от специалисти.
Амтех БГ ЕООД дава на своите клиенти най точна представа за новостите в отоплението/ климатизацията и предлага най изгодните за клиента решение, както по отношение на първоначалната инвестиция, така и по отношение на съпътстващите разходи.

Целта ни е: ДА НЯМА НЕДОВОЛЕН КЛИЕНТ

ИЗГРАДЕНИ ОБЕКТИ
УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА
ОБЩИ УСЛОВИЯ